Yrityksemme tausta

image

Kokemuksista käytäntöön

Yksi Vodena Ky:n perustajista vieraili työmatkallaan Japanin Kusatsu Onsen kylpyläkaupungissa, joka on erityisen kuuluisia lukuisista kuumista lähteistään. Japanilaistyylisessä hotellissa (Ichidaya Ryokan) yksi kuumista lähteistä oli hotellissa itsessään ja kylpyosastolla pääsi nauttimaan ’lämpimästä elämyksestä’ poistumatta sisätiloista. Hotellin erikoisuutena oli japanilaistyyliin pedit lattialla (tatamilla). Ajatus rentouttavasta kuumasta kylvystä jäi itämään reissun jälkeen ja kun Kusatsu sijaitsee 1200m korkeudella ja läheisellä aktiivisella tulivuorella (Mount Shirane) on talvisin lunta ja kylmää, niin rentouttava kuuma kylpy sopisi myös tänne kylmään Pohjolaan.

Syksyllä 2012 eräisiin juhliin osallistuessa oli ohjelmassa saunomista ja vuokrapaljuilua. Vuokrapalju oli vuokrattu jo pidemmän aikaa toimineelta takapihalta vuokraustoimintaa tekevältä toimijalta. Palju oli tavalliseen peräkärryyn kulmaraudoilla kiinnitetty puupalju ulkopuolisella kamiinalla ja valitettavasti ensikokemus oli epämiellyttävä - naisväki ei omalla saunavuorollaan suostunut edes menemään koko paljuun.

Ideaa ja kokemusta kerrottiin töissä ja vapaa-ajan harrastuksissa ja sulateltiin toisen yrityksessä toimivan pariskunnan kanssa, joilla oli oma pikkupalju jo rakennettu heinäkuun 2012 aikana. Syksyn 2012 aikana erään sauna/paljuillan aikana teimme päätöksen, että pystymme samaan hintaan kuin kilpailijamme tarjoamaan hygieenisen ja miellyttävän paljuelämyksen, siten ettei pettymystä ainakaan kaluston kunnon tai puhtauden puolesta tule.

image

Laadukkaat materiaalit ja kotimainen työ kunniaan

Vuokrapaljujemme sisämateriaaliksi valitsimme markkinoiden parhaan materiaalin eli merialumiinin, jonka kestävyys ja helppohoitoisuus on vuokraajankin etu. Lisäksi arvostamme suomalaista työtä ja valintakriteerinä oli Suomessa valmistettu ja laadukas palju.

Lämmitysjärjestelmäksi valitsimme luonnollisesti paljun ulkopuolisen kaminan, jottei lämmitin vie tilaa paljun sisältä. Markkinoiden tehokkain puulämmitteinen kamina takaa, että palju lämpenee tehokkaasti kovimmissakin pakkasissa ja materiaalina kaminassa on merialumiini, joten paljun vesi voi olla vaikka suolaista merivettä aiheuttamatta korroosiota kaminassa.

Lisäksi paljun eristys on suoraan tehtaalla ruiskutettu polyureetanivaahto ja istuimen alus on umpinainen, joten palju säästää vettä ja samalla lämmitysaika lyhenee. Tehokas eristys ja optimaalinen vesitila takaavat sen, että et tuhlaa aikaa ja puita saattaaksesi paljun käyttökuntoon.

Paljujemme ulkoverhous on profiloitua lämpöpuuta, joka on käsitelty tervaöljyllä ja molempien paljujemme laitoja reunustaa leveä reunus, jossa mm. virvokkeet pysyvät tukevasti.

Puhtaus puoli kylpyä

Paljumme huolletaan sisätiloissa, joten saat paljun sulana ja puhtaana autosi perään. Paljun vuokraaja puhdistaa paljun sisäosat vuokrauksen jälkeen ja yrityksemme desinfioi sen ja huolehtii ulkopuolisesta puhdistuksesta. Saat vuokrapaljun käyttöösi puhtaana ja hygieenisenä.

Onnistuneen vuokra-

paljunelämyksen teesit:

Puhtaus puoli ruokaa Puhdas ja hygieeninen kylpykärry vuokrattuna luotettavalta toimijalta Merialumiini materiaalina on helppo puhdistaa ja desinfioida ja kylpykärrymme säilytetään pääsääntöisesti sisätiloissa, joten eläimet ja sää eivät pääse sotkemaan paljujamme ja Sinun lämmintä elämystäsi.
Merialumiini Merialumiininen paljun sisus Merialumiini on kestävää ja voit täyttää paljun vaikka joki-, järvi- tai merivedellä. Alumiinin lämmönjohtavuus jakaa lämmön tasaisesti ja istuinaluksen umpinaisuus säästää veden lisäksi lämmitysaikaa ja puita.
Kamina Markkinoiden tehokkain kamiina Tehokas ulkopuolinen kamina isolla tulipesällä säästää aikaa ja vaivaa, eikä vie turhaa tilaa paljun sisältä.
Profiilipaneeli Paljun verhous Verhoiluna kaunis profiloitu lämpöpuupaneeli, joka on käsitelty tervaöljyllä. Leveä reunus koko paljun laidoilla esim. juomia varten.
Paljukärry Virallisesti rekisteröity paljunkärry Paljumme on virallisesti rekisteröity ja katsastettu hinattaviksi laitteiksi (alle 750kg), joten vetämiseen rittää B-kortti.
Hyvä seura Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä Kiireetön ja rentoutunut mieli yhdistettynä hyvään seuraan - siitä on tarjoamamme lämmin elämys tehty.