Pidä takapihalla pako Paljunilon kanssa!

Kun haluat viettää laadukasta aikaa ystävien ja perheen kanssa, yksinkertainen pako on välttämätöntä. Jos et voi lähteä kaupungista tai sinulla ei ole budjettia, niin miksi et olisi sitä kotona! On loputtomia vaihtoehtoja, kun on kyse käyttämästäsi tilaa ja keksimällä se uudelleen. 

Jos olet kyllästynyt tavalliseen ympäristöön, sinun pitäisi muuttaa asiat. Voit päästä ulos talosta, käyttää, viettää aikaa rakkaitasi kanssa ja pitää hauskaa. Yksi tapa tehdä tämä on muuntaa takapihasi tunnistamattomaksi tilaksi! 

Täällä Paljunilossa olemme ylpeitä siitä, että tarjoamme korkealaatuisia materiaaleja. Jos sinulla ei ole tarvikkeita takapihan retkeilykokemuksen tekemiseen, voit luottaa meihin auttamaan! 

Saat lisätietoja katsomalla joitain vinkkejä siitä, miten voit muuttaa takapihasi lomakohteeksi:

 1. Kypsennä herkullista grubia grillillä.
  Jos olet kyllästynyt syömään samaa asiaa päivittäin, ravista asioita grillillä! Hanki pihvejä, hotdogeja tai grilli ja laita ne grillille. Onneksi voit vuokrata meiltä kaikenlaisia ​​grilliä täältä Paljunilosta. Meillä on hiili-, sähkö- ja kaasukäyttöiset grillit! Nämä ovat turvallisia, tehokkaita ja tarjoavat sinulle herkullista ruokaa hetkessä! 
 2. Nosta teltta ja nuku ulkona
  Haasta itsesi ja nuku jonnekin muualle yöksi! Voit olla lähellä ja henkilökohtaista ystävien ja perheen kanssa, kun rakennat telttoja takapihalle. Jos sinulla ei ole yhtään, voit vuokrata kaiken kokoisia telttoja kaupastamme. Tyypillisten leirintelttojen lisäksi voit hankkia suurempia myös suurille tapahtumille. 
 3. Nauti ulkoporealtaasta
  Mikään ei sano luksusta aivan kuin poreallas. Jos haluat viedä pakopaikan pakopaikalle seuraavalle tasolle, vuokraa poreallas Paljunilosta! Meillä on paljaita ja varjostettuja porealtaita, jotka on suunniteltu auttamaan sinua rentoutumaan. Voit jopa valita erikokoisista, varsinkin jos odotat vieraita. 
 4. Pidä piknik, jossa on pöydät, tuolit ja peitot.
  Nauti maiseman muutoksesta, kun pidät ulkona piknikiä! Voit asettaa joitain pöytiä, tuoleja, piknikpeitteitä ja muita esineitä. Onneksi voit vuokrata kaikki nämä ja muut kaupastamme! Sinun tarvitsee vain ilmoittaa meille, kuinka monta ihmistä osallistuu, ja me hoidamme loput. 

Tietoja Paljunilosta, joka 

sijaitsee Suomessa, Paljunilo on vuokraamo! Olemme erikoistuneet kaikkiin vapaa-ajan tuotteisiin, jotka on suunniteltu tekemään retkistäsi uskomattomampi. Haluatpa soittaa teltan ja muuttaa takapihasi tai mennä ulos järvelle, voimme auttaa sinua ulos. Valitse pöydistä, tuoleista, teltoista, porealtaista ja muista esineistä, jotta olisit mukavampi! Jos suunnittelet lomaa pian, ota yhteyttä meihin Paljunilossa! Voit olla varma, että teemme lomastasi kokemuksen ikimuistoisen. Joskysyttävää,rohkeasti yhteyttä osoitteeseen sinulla onotainfo@paljunilo.fi.