Paljunilo: Yhden luukun ulkogrillivuokraamo!

Etsitkö hyvää ulkogrilliä viikonloppuillesi? Älä enää huolehdi, koska Paljunilo on katsonut sinut! Tarjoamme erilaisia ​​grillityyppejä, jotka voit vuokrata päiväksi tai kahdeksi. Ota yhteyttä jo tänään soittamalla tai lähettämällä meille sähköpostia virallisten kanavien kautta kotisivullamme. 

Aivan kuten uuneja, erityyppisiä grilliä käytetään eri tarkoituksiin. Sinun on suunniteltava etukäteen valikkosi, jotta tiedät mitä grilliä ostaa tai tässä tapauksessa vuokrata. Toisinaan tarvitsemasi varusteet eivät ole käytettävissä kotona tai tapahtumapaikassa. Siksi sinun täytyy vuokrata grilli Paljunilosta.

Erilaisia ​​vuokrattavia

ulkogrillejä Oikean grillin valinta ei ole helppo tehtävä, varsinkin kun haluat pitää täydellisen ulkojuhlan. Sinun ei pitäisi vain valita laitteita satunnaisesti vain siksi, että ne voivat saada työn aikaan, koska sinun on otettava huomioon materiaalit, lämmönlähde, grillin pinta-ala muiden ominaisuuksien joukossa. Lisäksi on olemassa erilaisia ​​malleja, jotka on tarkoitettu erityyppisten lihojen ja ruokailuvälineiden ruoanlaittoon. 

Tässä on joitain ulkogrillejä, joita voit vuokrata Paljunilosta:

Kaasugrillit

Jos tarvitset grillin, joka voi lämmetä nopeasti ja valmistaa ruokasi nopeimmin, kaasugrilli on täydellinen valinta. Se voi kypsentää kaikenlaista lihaa, mukaan lukien siipikarja, kala ja naudanliha. Grilli voi myös valmistaa vihanneksia helposti ja ilman liikaa vaivaa! 

Seuraavassa on muutamia kaasugrillit osoitteessa Paljunilo:

  • Vapaasti seisova kaasugrilli
  • Infrapuna kaasugrilli
  • maakaasun grilli

hiiligrillejä

Niille teistä, jotka haluavat klassinen grilli osapuoli, hiiligrillejä voi saada työ melko täydellisesti. Nämä grillit sopivat parhaiten niille, jotka ovat kokeneet tällaisessa lihanvalmistuksessa, koska laitteiden saaminen vaatii aikaa ja vaivaa. 

Mikään ei voita erillistä savustettua makua, joka tulee lihan keittämisestä hiiligrillien avulla! Vain muutamalla tuotteella, mukaan lukien ostettu puuhiili, sytytinneste ja tulitikut, voit kypsentää suosikkilihasi täydellisesti. Tämän grillin asettamisen ja puhdistamisen jälkeinen raskas työ maksaa itsensä herkullisen ruoan takia, jota voit tarjoilla grillijuhlien aikana. 

Tässä muutamia hiiligrillejä saatavilla Paljunilo:

  • perinteinen hiili
  • grillivedenkeitin
  • Kamado

Electric grillit

Niille teistä, jotka eivät ole kokemusta toimia hardcore grillit kuten hiili ja kaasu, sähkö yksi on ystäväsi. Se on käytännöllinen vaihtoehto nopeaan ja tehokkaaseen grillaamiseen, koska sinun tarvitsee vain kytkeä se verkkovirtaan ja se olisi valmis ruoanlaittoon. Sillä ei kuitenkaan ole erillistä savuista makua hiiligrilleillä tai kaasuvoimien tulivoimalla. 

Tämä on loistava valinta, jos haluat vain kokeilla grilliä ruoanlaittoon perheellesi ja ystävillesi. Se on myös pala hyviä laitteita aluksi, kun opit vasta tätä tekniikkaa ruoan valmistuksessa.