Paljunilo: Vinkkejä tulla paremmaksi mainari

Paljuniloetsijään: Vinkkejä parempaan

Kulta on luonnonvara, jonka useimmat ihmiset tietävät hyvin. Sitä käytetään erilaisten esineiden, kuten asusteiden, hopeaesineiden, valuuttojen, koristeiden ja jopa ruoan valmistamiseen! Mahdollisuudet ovat rajattomat, ja oman kullan omistaminen on hämmästyttävä investointi tulevaisuuteen sen arvon vuoksi. 

Paljunilossa olemme intohimoisia kullasta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista. Voit käyttää sitä niin moniin eri asioihin, ja voit välittää sen lapsille, ja he voivat tehdä saman. 

Niille, jotka haluavatoman kullansa ja aloittaa etsinnän, voit tehdä niin, kun opit lisää näistä vinkeistä: 

Tunne laitteesi
kaivaaEt voi kaivaa kultaa itse, koska tarvitset luotettavien työkalujen apua prosessin suorittamiseen helpompaa. Ennen kuin voit aloittaa etsinnän, sinun on ensin opittava oikeista laitteista ja niiden käytöstä. Näitä voi ostaa helposti täältä Paljunilosta. 

Joitakin yleisiä kullan louhintaan käytettäviä työkaluja ovat metallinilmaisimet, nuuskapullot, kultapullot ja pannut ja paljon muuta. Niillä kaikilla on oma käyttötarkoituksensa, ja sinun on tiedettävä, miten niitä käytetään ja varastoidaan oikein tehokkaamman kaivostoiminnan aikaansaamiseksi. 

Ymmärrä perusgeologia ja prosessin toiminta
Kulta on eräänlainen luonnollinen mineraali, jota löytyy vuorilta, luolista, jokista ja monista muista syrjäisistä paikoista. Jotta hakusi olisi tarkempi, sinun on palattava kouluun ja palattava geologian perusoppitunneillesi. 

Oppiminen kivistä ja niiden toiminnasta on välttämätöntä kaivostoiminnan onnistumiseksi. Voit ajatella sitä törmäyskurssina, joka auttaa sinua oppimaan lisää kivistä, kullasta ja siitä, miten voit helposti kiertää luonnollisia kerrostumia. 

Opi parhaat kaivospaikat
Riippuen siitä, missä olet, sinun on ensin opittava peruskaivospaikoista ja tiedettävä alue ulkoa. Jos aiot kaivella alueella ensimmäistä kertaa, ota huomioon ympäristösi ja tuo kartta vain varmuuden vuoksi. 

Mitä enemmän lähdet kaivamaan kultaa, sitä paremmin tunnet maan. Voit tutustua parhaisiin kaivospaikkoihin ja ehkä jopa löytää kokonaan uuden. 

Turvallisuus ja käytännöllisyys ovat välttämättömiäkaivaa
Vaikka voi olla jännittävääkultaa ensimmäistä kertaa, sinun on myös ajateltava turvallisuuttasi. Käytä aina oikeaa kaivosvälinettä ja noudata turvallisuusmääräyksiä loukkaantumisen välttämiseksi. 

Muista toimia käytännössä myös louhinnan aikana. Näin voit tehdä asioista helpompia ja mukavampia kaikille. 

Noudata aina sääntöjä ja määräyksiä
Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, älä mene vain kaivamaan minne haluat. Riippuen siitä, missä olet, on olemassa sääntöjä, joita kaikkien kaivostyöläisten on noudatettava. Jos et noudata niitä, voit vaarantaa kullan ja laitteiden takavarikoinnin.