PaljuniloPois päältä: Aktiviteetit, joita voit tehdä luonnossa

Suunnitteletko hauskaa ja jännittävää matkaa, jossa on paljon toimintaa? Kerää ystäväsi ja perheesi tulevalle lomakaudelle. Vieraile Paljunilossa unohtumattomassa seikkailussa luonnossa! 

Jätä konkreettisten viidakoiden keinotekoinen mukavuus ja tule alas paikkaan, jossa todellinen hauskaa alkaa. Äiti luonto on täällä näyttääkseen sinulle aidon seikkailun, jota mikään kone ja rakenne eivät voi jäljitellä. Luonnossa voi tehdä niin monia asioita, ja Paljunilo on täällä opastamassa jokaisen askeleen läpi. 

Palaa takaisin luontoon ja löydä itsellesi toimintaa, joka avaa mielesi vapaudelle, seikkailulle ja hiljaisuudelle. Tässä on joitain parhaita aktiviteetteja luonnossa Paljunilossa usein matkustavien mukaan. Älä jätä hauskaa. Tule mukaan, kun koemme luonnon yhdessä!

Parhaat aktiviteetit luonnossa

Suomen ykkönen luonnonpuistossa on tarjolla lukuisia aktiviteetteja. Sen täydellinen maasto, kiehtova kalliomuodostus, jokien kulku ja vaikuttavat kanjonit tekevät siitä ihmisille luonnollisen leikkikentän. Suurin osa näistä aktiviteeteista sisältää seuraavat: 

  • Luonto- ja villiretket

Kuusamo on yksi Suomen suurimmista luonnonpuistoista. Sellaisena sillä on erilainen ympäristö ja ekosysteemit, joissa on erilaisia ​​villieläimiä. Luonto- ja villieläinretket ovat täydellinen aktiviteetti sinulle, joka rakastaa vaeltaa ja tutustua!

Tällä kiertueella sinua ohjaavat asiantuntijaoppaamme, jotka tietävät jokaisen tien metsään ja täältä. Sinun on kuitenkin oltava varovainen, kun osallistut kiertueelle. Älä koskaan jätä opasta poissa sivustoltasi. 

  • Hiihto- ja lumiretket

Kaikista harrastamistasi aktiviteeteista hiihto on sellaista, jota sinun ei kannata missata Kuusamosta. Paikka on täynnä innovatiivisia liukumäkiä ja rinteitä täydelliseen talven ihmemaailmaan. Nauti siitä nyt Paljunilossa. 

  • Vaellus- ja telttailuretket

Vaellus on yksi suosituimmista harrastuksista, joita kuka tahansa voi tehdä milloin tahansa. Se on vähiten korottavaa toimintaa ulkona. Tutustu maastoihin, vuorenrinteisiin ja viehättäviin maisemiin täällä Kuusamossa. 

Ja tietysti, kuka unohtaisi koskaan telttailun, kun on kyse hauskasta ulkoaktiviteetista? Se on pohjimmiltaan luontotoiminnan kuningas. Telttailu on paras tapa testata selviytymistaitosi. Tee siitä hauska haaste ryhmien välillä. Pakkaa laukut, teltat ja hyönteiskarkotteet, koska lähdemme leiriytymään!

  • Koskenlasku ja letkut

On aika testata virtauksia tai mennä virtauksen mukana täällä Paljunilossa! Katsotaanpa, kuka ikäisistäsi pystyy käsittelemään Kuusamon jokien anteeksiantamattomia aaltoja ja ukkosen virtausta. 

  • Melonta ja melonta

Ota tauko roiskeista ja juoksevista vesistä. Nauti rentouttavasta näkymästä ympärilläsi, kun melot kanootillasi Kuusamon järven kristallinkirkkaan veden läpi.